[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
نمایه های نشریه::
مقالات در دست انتشار::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۲ نتیجه برای تکنولوژی پرتوشناسی

علی ابراهیمی نیا، محسن اسدی نژاد، حسن مولادوست،
دوره ۵، شماره ۲ - ( ۶-۱۳۹۶ )
چکیده

سابقه و هدف: آموزش بالینی، بخش مهم آموزش در رشته های پیراپزشکی است لذا برای تعیین مشکلات و بهبود کیفیت آموزش، باید وضعیت آن مورد ارزیابی قرار گیرد. این مطالعه با هدف تعیین کیفیت آموزش بالینی از دیدگاه دانشجویان رشته تکنولوژی پرتوشناسی انجام شد.
مواد و روشها: این پژوهش از نوع توصیفی- مقطعی بوده و در نیم سال اول سال تحصیلی ۹۵-۹۴ به صورت سرشماری  بر روی ۸۰ نفر از دانشجویان رشته تکنولوژی پرتوشناسی در دانشکده پیراپزشکی شرق گیلان انجام گرفت. داده ها بوسیله پرسشنامه روا و پایا گردآوری شد و سپس تجزیه و تحلیل آنها  با استفاده از نرم افزار SPSS  و آزمون های آنالیز واریانس، آزمون t و آمار توصیفی انجام شد.
یافته ها: از دیدگاه دانشجویان، وضعیت آموزش بالینی در حیطه های عملکرد مربی در سطح خوب و در حیطه های  اهداف و برنامه آموزشی، نحوه رفتار با دانشجو، محیط آموزشی و نظارت و ارزشیابی در سطح متوسط ارزیابی گردید. میزان رضایت از رشته تحصیلی در دانشجویان دختر بطور معنی داری بیشتر از پسران بود (۰۵/۰p<). بین رضایتمندی کلی از کیفیت آموزش بالینی و جنسیت رابطه معنی داری مشاهده نشد(۰۵/۰p>).
نتیجه گیری: بازبینی برنامه ریزی آموزشی، طراحی معیار ارزشیابی بالینی صحیح و اصلاح مشکلات و کمبود امکانات بخش بالین، می تواند در ارتقای کیفیت آموزش و افزایش رضایتمندی دانشجویان موثر باشد.
دکتر گلشن محمودی، دکتر حیدر تولی، خانم ربابه زروج حسینی، آقا امیرمحمد صادقی، خانم مهسا صادقی، خانم سارا خسروی، آقا امیرحسین فرامرزی، دکتر علی حسین زاده،
دوره ۱۳، شماره ۰ - ( ۱-۱۴۰۳ )
چکیده

سابقه و هدف: : بررسی روند تحصیلی و شغلی دانشجویان و شناخت عوامل موثر بر آن می‌تواند نقشی حیاتی در بهبود کیفیت آموزش، افزایش انگیزه دانشجویان برای ادامه تحصیل و یافتن جایگاه‌های شغلی مناسب ایفا کند. هدف از این پژوهش بررسی روند ادامه تحصیل و اشتغال دانشجویان کارشناسی تکنولوژی پرتوشناسی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بود.
مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی تحلیلی تعداد ۶۳ نفر از دانشجویان و فارغ التحصیلان کارشناسی تکنولوژی پرتوشناسی شرکت کردند. روش نمونه‌گیری در دسترس و ابزار جمع‌آوری اطلاعات یک پرسشنامه محقق ساخت شامل ۳۳ سوال بود.
یافته ها: از مجموع ۶۳ نفری که در این مطالعه شرکت کردند، ۵۹ درصد (۳۷ نفر) زن و میانگین معدل جمعیت مورد مطالعه ۳۳/۱۷ بود. حدود ۸۷ درصد (۵۵ نفر) دانشجویان پس از اتمام تحصیل علاقه به اشتغال در حوزه رادیولوژی داشتند و ۶۰ درصد دانشجویان علاقه به اشتغال در بخش MRI داشتند. از جمله عوامل موثر در عدم تمایل دانشجویان به ادامه تحصیل می‌توان به کم بودن جایگاه‌های شغلی پژوهش محور، ترس از دادن موقعیت‌های شغلی، وارد شدن سریع به بازار کار و کسب درآمد، و عدم تاثیر مدرک تحصیلی بالاتر بر آینده شغلی و میزان درآمد اشاره نمود.
نتیجه گیری: بیشتر دانشجویان تکنولوژی پرتوشناسی داشتن شغل را نسبت به ادامه تحصیل در اولویت قرار دادند. از عوامل مهم این انتخاب، عدم ارتقا شغلی در حوزه رادیولوژی در صورت ادامه تحصیل، بازار کار مناسب پس از فارغ التحصیلی، عدم آشنایی مناسب دانشجویان با رشته‌های کارشناسی ارشد مرتبط و عوامل شخصیتی و انگیزشی دانشجویان و وضعیت اقتصادی و اجتماعی دانشجویان و خانواده‌های آن‌ها می‌باشد.


صفحه 1 از 1     

مجله آموزش پزشکی Medical Education Journal
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 26 queries by YEKTAWEB 4700
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial (CC BY-NC)